HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Bemutatkozik a Száz Kéz - Egy Szív

2011.10.05. 12:15 rokica

 

 

 

Mi ez már megint, valami szekta???


A Száz Kéz - Egy Szív Kézműves Támogató Klub azzal a céllal jött létre, hogy ebben a magából kifordult, pénzközpontú világban megmutassa, léteznek még olyan fogalmak, mint együttérzés, összetartás, figyelem, felelősség, segíteni és tenni akarás. Ezeket a szavakat töltjük meg tartalommal hónapról-hónapra, amikor a Kézműves Támogató Klub tagjai saját kezükkel készített alkotásait árverezzük el, hogy a teljes bevétellel a Noé Állatotthon Alapítványt segítsük példaértékű munkájában. Mi abban hiszünk, hogy a segítségnyújtás pusztán szándék, figyelem és összefogás kérdése. A több ezer kidobott, bántalmazott, altatásra ítélt állat megmentése, testi-lelki rehabilitációja és sikeres örökbeadása azt igazolja, hogy nincs reménytelen, nincs esélytelen helyzet, csak közöny van, felelőtlenség, embertelenség, szociális érzéketlenség. Ha ez számodra is elfogadhatatlan, csatlakozz a Kézműves Támogató Klubhoz, adj Te esélyt az esélytelennek!


Hogyan tudsz segíteni?

Természetesen adománnyal.

 

Most azt mondod: "Jaj neee, témánál vagyunk, de egyrészt én nem szeretek pénzt adni, mert nem hiszem el, hogy tényleg az kapja kinek szánom, másrészt pedig most amúgy sem tudnék adni, mert pont szülinapja lesz a barátnőmnek (névnapja a férjemnek, évzáró az oviban, anyósom 100 éves és a gyerek osztályfőnökének is kell vennem valamit), úgyhogy sajnos most nem segíthetek."

Mit szólnál hozzá, ha magadnak, vagy egy szerettednek vennél valami szép ajándékot, és ezzel a Noé Állatotthon Alapítványt támogatnád? Most azt gondolod, hogy kicsit sokat voltunk a napon, ugye? Pedig nem, hidd el! Válassz most 50 kézműves válogatottan szép termékei közül, lepj meg vele valakit, vagy akár saját magad és hagyd, hogy elöntsön belül a jó érzés, hogy ezzel a Noé Állatotthon Alapítvány védenceit támogattad.

Hogy ez hogy lehet? A készítők most mind lemondtak egy-egy termékük áráról az Alapítvány javára, csak azt sajnálják, hogy nem lehetnek ott megnézni a döbbent arcokat, mikor a társaságban megmutatod az új ékszered (táskád, ruhád stb.) és az irigykedő pillantások közepette hanyagul azt mondod: "Ja ez? Csak adományoztam a Noénak egy kisebb összeget és ezt kaptam cserébe."

 

Ugye, érdekel már a támogatásnak ez a merőben új formája? Biztosak voltunk benne. Most pedig nézz szét a termékek között és lepd meg magad valami széppel, hogy támogathasd a Noé Állatotthon Alapítványt! Köszönjük!

 

http://www.noeallatotthon.hu/aukcio/browse.php?id=199

 

 

 
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: életméz érdemes figyelni

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr783279835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása