HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

hiába, no ...

2008.08.30. 20:00 rokica

http://rokica.blog.hu/2008/07/11/juhheeeeDettó. 80-ból 75.Most jöhetnek a népes bizottság előtt megteendő nagyok. Hiába, a papra élt, a para él, a para élni fog ...:-)))

9 komment

Címkék: csak úgy

Bogdán József: Lenni szárnytalan

2008.08.27. 07:00 rokica

Domonkos Istvánnakén lenni pap misézni sok faluimazsámolyt oltárt enni a szúén lenni nőtlen nem férfiatlanvágyni mennyország jó meleg katlanmindig szót fogadni hierarchianem menni night club inni jó piatisztelni dogma dogma jó dologállami fogda a föld nem forog én enni ostya…

2 komment

Címkék: vers bogdán józsef