HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

… kél káromkodni kedve …

2007.09.17. 18:58 rokica

Rohanunk a forradalomba. Mert másfelé nincsen út. Lezárták a fél várost, hiába várunk a villamospótló buszra, vagy bármi másra, ami segít hazajutni.
Félóra várakozás után elindulunk az alsó-józsefvárosiakkal szembe.
Remek fejeket látunk. Komolyan. A betört orrúak és karfiolfülűek társaságát egy-két szakadt ribanc ékíti. Kellenek ők, mint Wittner a Corvin közbe. Valamiféle rituális tornagyakorlatokat végeznek (össze-vissza rázzák az öklüket a levegőben) és kántálják az unalomig ismert szövegeiket. Ennyire futja, ezzel kell beérni. Esteledik kívül is, belül is. Zászlók is vannak. Mindenféle. Meg sör. Talán tökmag, meg szotyi is a zsebekben. Szórólapot is akarnak a kezünkbe nyomni, de a Newl hárít. Csalódott vagyok, mert így sose ismerhetjük meg az új idők kinyomtatott szavát. Szamizdat, meg képregény.
De nyerek tapasztalatot. Mire átvergődünk a hömpölygőkön, megérint végre a hármas jelszó szentsége. Isten, Haza, Család.
Mármint:
Az ISTEN ..ssza meg, HAZA akarok jutni a CSALÁDomhoz végre!

3 komment

Címkék: jártamban keltemben bakker

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr58168668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.18. 01:21:48

Én voltam ma a Kossuth téren. Elég unalmas volt, amíg ott voltunk. Nem tudom mikor volt az index által megénekelt autódobálás és politikusgyalázás, de arról lemaradtunk.

Egyébként sör nálunk is volt :)

hacsaturján 2007.09.18. 08:30:26

Gyalogoltam a kiskörúton, szembe éppen a forradalommal, ahogy az egy igazi ellenforradalmárhoz illik és azon gondolkodtam, hogy mi a búbánatos francért nem lehet egy játszóteret kijelölni ezeknek a jóembereknek, ahol kedvükre válthatnák a rendszert, nap nap után más lehetne a király, vezér, tribunus, fősámán stb., kaphatnának néhány maketett, amin a megtámadást gyakorolhatnák, meg banánt is ölöget. Akkor a presszók népe nem rajtuk röhögne és a buszmegállókban rekedt, náluk jóval számosabb hazafi sem őket szidná, hanem a BKV-t mongyuk. Fasza dolog a demokrácia, de lehetne olcsóbban is csinálni (márha igazán bankárkormány regnálna). De amíg a Fradi szarban van?

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.09.18. 09:04:02

Kedves V.É.D.!
Nekem a Deák tér és az Asztória között volt szerencsétlenségem összefutni a lujzavárosiakkal. Olyan 300-350 fős tömeget képviselhettek, viszont arra elegen voltak, hogy blokkolják a fél várost. Dobálni nem dobáltak, eszeveszetten kapaszkodtak a zászlóikba és transzparenseikbe. Gondolom azért, hogy föl ne boruljanak a betáplált sörök mennyiségétől.
Mire kiértünk a Rákóczi útra, már el is vonult a tegnapra rendelt forradalom.
süti beállítások módosítása