HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Pá, kis aranyom, pá…

2007.09.24. 10:34 rokica

A iwiw nevű ismerőskereső rendszerben radírral gyógykezeltem egynéhány bejelölt kapcsolatomat. Nevezetesen a szcientológusokat, a hitgyüliseket és a gárdistákat. Illetőleg az utóbbiakat egytől egyig, míg az előbbiek közül csak azokat, akik nehezen viselték, hogy önálló gondolatokkal bírok és nem azt akarom vallani, amit ők jónak látnak (magyarul megpróbálták rám erőszakolni a borulatukat). Magasról tojok Xenura, meg a művidám vasárnapokra.
Végre tudomásul kellene venni, hogy ebben az országban mindenki alanyi jogon lehet hülye, ezt a jogát kiélvezheti az utolsó cseppig, még én is! Igenis, van egy saját hitem, magamnak találtam ki, alakítottam dobozt hozzá – és ezt a csomagolást nem egyháznak hívják. Én azért akarok jó lenni, mert az nekem úgy jó, nem pedig azért, mert úgy vagyon írva. Parancsra nem lehet tisztességesnek lenni. Ezek pedig megpróbálnak ököllel simogatni, miközben nem veszik észre, hogy parancsra nem lehet szeretni se.
Persze van, akiről tudom, hogy pl. gyülis, de engem nem macerál vele. No, amíg eszébe nem jut, addig maradhat. Utána viszont repül. Vidáman. Egyébként pedig, ha hülyére van szükségem, nem kell messzire mennem. Tágabb családom bőven produkál elmekórtani eseteket, meg hát mondják, jómagam is meglehetőst őrült vagyok. Elég hát nekem ennyi bőven.
Eccóval nekem a barátaim közt Józsikra, Istvánokra, Andikra van szükségem, nem pedig szcikre és gyülisekre.

Egyébként tudjátok, ki az a Xenu? Íme, az űrlord, akiben komoly emberek (orvosok, jogászok, egyetemi professzorok) HISZNEK. Illetőleg aki magába bolondított az elmebeteg Tom Cruise-t, John Travoltát, vagy a mi Beleznay Endrénket – hogy a többi félkegyelműről már ne is beszéljek. No, íme az ÚR története. Lehet röhögni (ha másként nem hát kínunkban):

Egyszer volt, hol nem volt, úgy 75 millió éve, volt egyszer egy idegen galaktikus uralkodó, akit Xenu-nak hívtak. Xenu gondjaira volt bízva a galaxis ezen részének összes bolygója, a mi bolygónkkal, a Földdel együtt, amit azokban az időkben Teegeeack-nek hívtak. Xenu-nak volt egy problémája. Az általa irányított 76 bolygó mindegyike túlnépesedett, minden bolygón átlagosan 178 milliárd ember élt. A túlnépesedéstől meg akart szabadulni, ezért volt egy terve: Xenu teljesen átvette a hatalmat hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hűséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be jövedelem adó vizsgálatra, ahol helyette alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította őket. Aztán olyan űrrepülőkre rakták őket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtóművek).
Ezek a DC8-as űrrepülők aztán elrepültek a Föld bolygóra, ahol a megbénított emberek milliárdjait halmokba rakták a vulkánok lábai körül. Amikor ezzel végeztek, akkor hidrogénbombákat eresztettek a vulkánokba, s Xenu ekkor az összes hidrogénbombát egyszerre felrobbantotta, és mindenki meghalt. De a történetnek még nincs vége. Mivel mindenkinek van lelke (amit thetán-nak nevezünk ebben a történetben) ezért rá kell szedni a lelkeket, hogy ne jöjjenek vissza megint. Ezért, amíg a lelkek száz milliárdjait fújta a nukleáris szél körös-körül, ő speciális elektronikus csapdáival foglyul ejtette az összes lelket elektonikus nyalábokba (az elektronikus sugarak ragadósak voltak, mint a légypapír). Miután az összes lelket elkapta, dobozokba rakta őket és néhány óriási moziba vitte őket. Ott aztán minden léleknek napokat kellett eltöltenie speciális háromdimenziós mozgóképek nézésével, amik azt mondták nekik, hogy az életnek milyennek kellene lennie, és más zavaró dolgokat. Ebben a filmben hamis képeket mutattak nekik, és azt mondták, hogy ezek Isten, a Gonosz és Jézus. A történetben ezt az eljárást “implantálásnak” hívjuk. Amikor a film véget ért és a lelkek elhagyták a mozikat, ezek a lelkek elkezdtek összeragadni, mert mindannyian ugyanazt a filmet látták, s ezért azt hitték, ők ugyanazok az emberek. Néhány ezres csoportokba rendeződtek, s mivel csak néhány élő test maradt meg, csoportokban maradtak, és megszállták ezeket a testeket.
Ami Xenu-t illeti, a Hűséges Hivatalnok-ok végül megdöntötték és elzárták az egyik bolygón levő hegybe. Egy erő-mező tartja fogva, amit egy örökké tartó elem működtet, és Xenu még ma is életben van.

 

Ez a történet vége. Szóval manapság mindenki tele van ezekkel a lélek csoportokkal, amit body thetan-oknak hívnak. És ha mi szabadok akarunk lenni, akkor el kell távolítanunk ezeket a body thetan-okat és sok pénzt kell fizetnünk ezért. És az emberek pusztán azért hisznek Istenben és Jézusban, mert ez benne volt abban a filmben, amit a body thetan-ok láttak 75 millió évvel ezelőtt.

 

Tetszett? Hülyeség?

 

Nos, ebben hisznek ma a szcientológusok.
Ebbe ölik a millióikat, hogy aztán még több embert hülyíthessenek be. Ahhoz persze, hogy egy szcientológus minden információt megtudhasson, ahhoz milliókat kell beleölnie, hogy egy bizonyos szintre „fejlődhessen”. Ez a fenti információ, legalábbis ahogy ők hívják, „tudás”, az OT III-as szinten érhető el. Ehhez jó keményen kell dolgozniuk, vagy jó sok pénzt kell belefeccölniük az egyházba. A legborzasztóbb az egészben, hogy ez a szcientológus maffia akkora méretet öltött, hogy szinte mindenhol, mindenütt ott vannak, hogy aztán a gatyájukat is elpereljék azoknak, akik ellenszegülnek. Erre maga Ron Hubbard, a „vallás” kitalálója szólította fel híveit halála előtt.

"L. Ron Hubbard, az egyház alapítója, halála előtt úgy rendelkezett, hogy bárki, aki ellenzi a szcientológia tanait, szabad prédának számít, és jogosan átverhető, perelhető és elpusztítható, írja a telegraph.co.uk. Smith szerint ebből tisztán látszik az egyház rágalmazási szándéka."  (index.hu)

forrás: http://www.xenu.net/archive/leaflet/xenuhu.htm

1 komment

Címkék: bakker

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr92174950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.10.02. 15:52:39

ha jól tudom, akkor L.R.H. sci-fi íróként kezdte a pályafutását, vagy vallását regényekben (is) fogalmazta meg. Nem lehet, hogy ez a idegen uralkodós mese valamelyik könyvéből való?
Egyébként látszik, hogy ember írta a sztorit. A 76 bolygón 178 milliárd ember élt...
Aha, az emberi faj már évmilliókkal ezelőtt benépesítette a Galaxist.
He-he.
süti beállítások módosítása