HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lenni dzsu-dzsu

2007.10.10. 19:34 rokica

A nyolclábú azt igyekezett a tudtunkra adni, hogy ama szent pillanattól kezdve nálunk lakik. Igazolványa, lakcímkártyája nem lévén – jobb híján – elhittem neki.
A pók, megelégedvén a helyzettel bebújt a fürdőszobai fűtéscső mögé. Nevet is adtunk neki, majd megbeszéltük egymással - mivel családtagot a legritkább esetben ölünk - Mátyásnak attól fogva bérelt, békés kuckója lehet nálunk. Egy feladata lesz: szerencsét hozni. Azt viszont kötelező, mert különben szedheti a neszeszerét, fel is út, meg le is. Remélem, Mátyás nem nagy gourmand, mert azon a helyen nem túl gyakran fordulnak elő zsírosabb falatkák, legfeljebb egy-két hangya, vagy muslica lehet a zsákmány. Jobb helyet is találhatott volna, mert például az ablak közelében most térnek telelőre a mezei poloskák. Igaz, azokat macerás lenne kihámoznia a páncéljukból, ha nincs egy árva konzervbontója se. Ám ez már legyen az ő baja. Nekem sem jön házhoz a sült csirke, le kell mennem a boltba bevásárolni. Tegye azt ő is. Hogy hol van a pókbolt? Fogalmam sincs. Majd a manóktól megérdeklődi. Ja, mert manóim is vannak. Ők szokták egészen lehetetlen helyre eldugdosni a holmijaimat úgy, hogy soha többé nem találom meg azokat (egyet-kettőt azért meglelek, amikor már egyáltalán nincsen rájuk szükségem, de még biztosabban akkor, ha újat vettem helyettük).
Szóval, mától nálunk lakik Mátyás. Ha valakinek hiányozna, tudja, hol keresse.

Szólj hozzá!

Címkék: napiszösz

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr17192665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása