HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hey world, here I am

2007.10.19. 05:40 rokica

Válás-expót rendez Ausztria

Nyugati szomszédunk rendez először a világon olyan tematikájú nagyrendezvényt, amely válni készülő pároknak segít eligazodni a házasság utáni világban - írja a BBC.

Az esemény Bécsben kerül megrendezésre miközben Linz és Graz is jelezte szándékát, hogy bekapcsolódna egy hasonló tanácsadó rendezvénybe.

A válási rátát tekintve Ausztriában, a tavalyi évben, száz megkötött házasságra ötven válás jutott, miközben a fővárosban ez a mutató elérte a hatvanhatot.

A rendezvényt október 27-28-i hétvégén tartják, amelyen belül a szombat a férfiak napja lesz, míg a vasárnap a nőké. A szervezők szerint az esemény egyébként évente két alkalommal lesz majd megrendezhető.

Ez idáig, mintegy 20 kiállító jelezte részvételét és nem kizárólag ügyvédek, hanem magándetektívek és apasági-teszteket végző cégek is.

http://www.fn.hu/kulfold/0710/napi_dinnye_valas_expot_rendez_174243.php
 


- Szervusz, kedves! Végre, hogy hazajöttél. Kész a vacsora. Ne haragudj, de ma nem volt időm többet főzni, csak ezt a négy fogást. Persze, bor is van, vörös, vagy fehér, amit akarsz, kellő hőmérsékletűre hűtve. Ma egy kicsit csúsztam az idővel, de tudod, a hajnali félötös kelés ellenére is nagyon zsúfolttá lett a végére a napom. Ahogy szoktam, először lefürödtem, sminkeltem, frizurázkodtam. A körmeim nem jelentettek túl nagy gondot, mert találtam egy gyorsan száradó körömlakkot. Miután a péknél megvetem a friss, meleg kenyeret, átmentem a piacra bevásárolni. Mindent kaptam rögtön, bár a szarvasgomba beszerzése egy kis macerával járt. Mire előkészítettem mindent, már majdnem hét óra volt. Indulnom kellet a szabadalmi hivatalba, hogy annak az új számítógépes programnak, amit a múlt héten írtam, végre pontot tegyek a végére. Közben elhoztam a hatodik nyelvvizsga bizonyítványomat, és ha már ott jártam, beiratkoztam a szanszkrit tanfolyamra. Ó, ne aggódj, az csak a jövő héten indul. Ezután elugrottam a Modigliani kiállításra, mert még kellett pár anyag ahhoz a cikkhez, amit kértek tőlem holnapra. Amikor azt megírtam, gondoltam, végre van időm befejezni a nagydoktori dolgozatomat neutronfizikából, tudod, pár nap és le kell adnom. Még lesz időm átolvasni mindent. Délután átugrottam édesanyádhoz és kitakarítottam nála. Ha már úgyis arra jártam, megvettem a falfestéket a barátnője boltjában és kifestettem a nagyszobát. Ezért van most ilyen festékszag. Ne félj, a horgászújságjaidat jól becsomagoltam, nem lett semmi bajuk. ... Ízlik a vacsora?
- Tűrhető. ... Szép a pulóvered. Teveszőr, ugye? Jól néz ki rajta az a két formatervezett púp.
- Jaj, édesem! Te mindig a melleimmel vagy elfoglalva. Szerintem te csak emiatt vagy velem.
- Dehogy, édes! Már hogy is mondhatsz ilyen csacsiságot?! Még hogy csak a kebleid miatt! ... A lábaid is csodálatosak.

 

Zilahy Péter: AKI EL

 

aki elment többé nincs
többé nem nyom le kilincs
nem szeret nő nem hal halál
nem rág köröm nem szúr szakáll

ha már elment lelke rajta
nem mer leves nem gyújt gyertya
nem üt vissza nem szül gyerek
nem vár haza nem főz meleg

meddig tart és miért nem enged
meddig szorít belém lehellet
miért tüntet ki értelem
miért szórakoz pont velem

1 komment

Címkék: vers meskete bakker emberkert zilahy péter

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr58199964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöldfül · http://zoldful.blog.hu 2008.09.02. 09:45:38

Hmmm... nos igen. Igen, ilyenek vagyunk néha...
(Fanyar félmosollyal, enyhén szégyenkezve csóválja a fejét.)
süti beállítások módosítása