HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

plüss szifilisz

2007.11.06. 18:46 rokica

Az alábbi hírt csak azért teszem be, hogy ha már én nem is leszek, de ez a blog még igen, akkor is látható legyen, milyen hülyék voltak az emberek egykoron. Mert remélem, ha az én életemben nem is, de előbb-utóbb az ilyen agyilag taigetosz-pozitív egyedeken – mint az alábbi játékok kiagyalója – már ambulánsan végzik majd a lobotómiát, megkímélve e felnövekvő ifjúságot a találmányaiktól: 

Akár plüssből készült szifiliszt is ajándékozhat karácsonyra szeretteinek, az Egyesült Államokban ugyanis már ez is kapható. Mint ahogy a malária vagy a kergemarhakór is beszerezhető hatalmas, plüssből készült változatban.
De annak sem kell aggódnia, aki szalmonellát, ebolát vagy influenzajátékot akarna beszerezni.

www.inforadio.hu/hirek/eletmod/bulvar/hir-159333 

A beidézett cikkre reagált Vérszegény éjszakai dúvad, virtuális barátom, a saját blogjában így:
„Hülyék ezek az amerikaiak. Plüss szifilisz... Mi lesz a következő? Plüss zombi? Gumipedofil a gyermek szexuális vágyainak kielégítésére???”

Sajnos, tökéletesen igaza van. Ez a világ kezd teljesen elborulni.

1 komment

Címkék: bakker

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr69220562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.07. 09:58:05

Amikor már tényleg nincs új a nap alatt, akkor jöhetnek az ostobaságok. Ugyanis jelenleg még mindig jobb, ha ostobaságok révén valósítod meg önmagad, mintha egyáltalán nem.
Csak azt nem tudom, hogyan legyen egy egész kontinensnyi népesség self-made-man.
süti beállítások módosítása