HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Agyban karcsú Kövér

2007.11.18. 18:49 rokica

A Fidesz támogatja a sztrájkolókat

A Fidesz erkölcsileg és politikailag is támogatja azokat, akik a jövő héten sztrájkra készülnek - mondta Kövér László, Fideszes politikus, aki hozzátette, hogy az ellenzéki párt nem vesz részt a szervezésben.

Kövér László arról beszélt, hogy a Fidesz felfogása szerint a demokrácia a néptől vett felhatalmazással, a nép érdekében, a nép részvételével zajló kormányzást jelent. Ami viszont manapság zajlik nem tekinthető demokráciának, mert a kormány a nép felhatalmazása nélkül intézkedik. A Fidesznek az a benyomása, hogy a legelemibb szabadságjogait, a demonstrációhoz és a sztrájkhoz való jogokat is megpróbálják elvitatni - mondta Kövér László. Külön felkérte a megszűnő szárnyvonalak mentén lévő településeket önkormányzatait és lakóit, hogy ők is minden lehetséges módon fejezzék ki szolidaritásukat a vasutas szakszervezetekkel. A Fidesz Országos Választmányának elnöke azt is elmondta, hogy éppen azért kezdeményezték a népszavazást, amiért november 21-én az emberek ezrei demonstrálnak.

??? Valamit kihagytam? Nem a nép választott legutóbb? Meg aztán úgy néz ki ez az ország, ahol elvették a demonstrációktól és a sztrájktól való jogokat?
(Legkevésbé sem) kedves Kövér, „hülye-e vagy”?

https://www.youtube.com/watch?v=6-oaURNhiT4

2 komment

Címkék: mondd a magadét

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr90233348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.19. 12:33:04

He-he. Kövér szerint a világ valószínűleg két részre osztható: vannak a jófejek, akik a Fideszre szavaztak, és vannak a mocskos komcsik, akik nem a Fideszre szavaztak...

simonmondja... 2007.11.20. 18:45:30

A legelemibb szabadságjogai Kövérnek a demonstrációhoz fűződnek?
Tök jó.
Akkor a többi jog csak azért van, hogy legyen mit felírni a demonstrációkor a táblára.
süti beállítások módosítása