HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Géza, öltözz, megyünk anyámékhoz!

2008.03.09. 13:56 rokica

Vettél Potemixet? Anyám várhat!


… Tolják reggelente a képembe a televízióban a jelenetet.
Általában innen tudom, ideje indulnom. Ám útközben nemegyszer visszacsengenek a fülemben a hallottak és olyankor mindig elgondolkodom, mi késztette a film készítőit arra, hogy egy „keményítő” reklámban egy olyan emberpárt szerepeltessenek, akik több, mint lohasztóan hatnak férfira, nőre egyaránt. Én két ilyen ronda embert csak akkor tudnék elképzelni, ha az abszolút önmegtartóztatás lenne a cél, vagy az említett roboráló anyag fogamzásgátló lenne.
Bár őszintén megmondva nem vagyok egy pornóhívő sem, mert ott az egész másról sem szól, mint cup-cupp és slap-slapp, de mégis, valahogy előbb-utóbb kedve kerekedik az embernek.
Kíváncsi lennék, hány rászoruló pasasnak jut eszébe a fenti reklám hatására beszerző útra indulni és mit tehetnek olyankor, amikor eszükbe jut a film Gézája és Gézánéja? Szerintem mennek Viagrát íratni a dokihoz, mert azt nem velük reklámozzák.

Eszembe jutott Vavyan Fable Mesemaraton c. könyvéből egy részlet:

„ A dont kevésbé izgatta a fődíj mellé járó egymillió dollár. Ennyi pénz aligha húzhatta ki a bajból. Nem is hajszolta volna magát és lovát, tekintve, hogy utálta ezt a sportot, de sárga szemű partnernője rávette a gyors hajtásra.
A popénekesnő hipnotikusan ringó hátulját figyelve a don megint a korábbi hibába esett: megkívánta a lányt. Erre már többször volt példa az utóbbi harminc órában. Valahányszor Zia Charme-ra vetette magát, mindannyiszor megismétlődött a végzetes esemény. A macskaizmú lány átfonta őt karjával, felperzselte csókjaival, majd a kellő pillanatban elővette a parányi palackba rejtett habot, az állítólagos óvó szert, mely a fogamzás bekövetkeztét volt hívatott meggátolni.
Eme hab alkalmazása azzal a következménnyel járt, hogy a férfiasságában kellően felbolygatott don végigjárta a pokol bugyrait, az enyhe csípő érzéstől a maró viszketésig, majd a hasogató fájdalomig. Kínjában négykézláb bebarangolta a soron lévő helyszínt, s mire a kör végére jutott, elfelejtette, minek is vetkezett le.
Zia Charme sosem tett szemrehányást. Szunnyatag tekintettel felöltözött és nyeregbe szállt. Nem volt kétséges a tudományos világ e hab képében jelentkező szerének óvó hatása. Használata esetén soha nem következett be a nem kívánt terhesség.”

2 komment

Címkék: bakker muffságok mondd a magadét

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr33372535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.03.11. 19:23:18

Hogy gyorsan elfelejtsd ezt a szörnyű reklámot, ajánlok neked egy videoklippet.:-)))))))))))

Youtube.com -The Cult - Wild flower

Köszi a kommenteket. Válaszoltam is rá.
süti beállítások módosítása