HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fazekas Róbert

2008.08.03. 18:46 rokica

 

…Kamuti Jenő MOB-főtitkár a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnökeként még frissiben tudatta: nem tartja szerencsésnek, hogy egy korábban doppingvétségen ért sportoló induljon az olimpián. A hazai küldöttgyűlés mint illetékes testület azonban jogi akadály hiányában Fazekas akkreditációja mellett döntött, talán megadva ezzel a lehetőségét annak, hogy a diszkoszvető a "megbántam és szeretném jóvátenni" örökbecsű passzus utóbbi kívánalmának is eleget tehessen. Kamuti Jenő, miután privát véleménye szembekerült a MOB-éval, a hvg.hu-nak a "fair play jegyében" sem kívánt nyilatkozni a döntésről. Annyit azonban elárult, hogy a Fazekas-probléma már "lefutott" ügy (holott a diszkoszvetés dobószám). Röviden még megjegyezte: "Megbeszéltük, és végül is úgy döntöttünk, hogy a jogvédő magatartás legyen az elsődleges, ha már egyszer teljesített minden feltételt, és szabályos volt a felkészülése".

Kiengedném, már hogyne. Dolgozott, edzett, doppingmentesnek találtatott és a szakemberek alkalmasnak ítélték.
Mehessen. Csakhogy, meg ne feledkezzünk már a „jogvédő magatartásról”! Mert az athéni szereplése tisztátalannak bizonyult. Csalt. Hát fizesse ki annak az útnak minden költségét, beleértve az utólagos vizsgálatok anyagi vonzatait és minden mást, amibe került az akkori dicstelen szereplése. Mert annak is lett vona joga, aki elől négy évvel ezelőtt elvette az olimpiai versenyzés lehetőségét azzal, hogy ő ment. Fizesse ki már Peking előtt. Aztán bizonyítson.
 

Szólj hozzá!

Címkék: mondd a magadét

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr42598720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása