HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

sötétben minden tehén fekete

2009.07.18. 22:03 rokica

„Végre bekeményít az ORTT. Két hete az RTL-t, e hét közepén pedig a TV2-t ítélte elsötétülésre. Mi jöhet még? Fekete internet? Üres pornómagazin?”
(Hírsarok)

„Szalai Annamária, a Fidesz ORTT-delegáltjának javaslata kapta a többséget, hogy pénzbüntetés helyett xx órára elsötétüljön a …”
(BrandTrend)

„… A médiahatóság ezért xxx percre felfüggeszti a műsorszolgáltató műsorszolgáltatási jogosultságának gyakorlását, amelyet a csatorna a határozat kézhezvételét követő második hétfőn xx órától köteles végrehajtani. A határozat ellen közigazgatási úton fellebbezésnek nincs helye, a közléssel jogerős és végrehajtható...”

Gratulálok! Amikor a Mónikasó, meg a Józsi barát nem bír normális műsort készíteni, csak sok-sok pénzért szemetet, akkor még csak véletlenül sem őket vonják felelősségre. Persze, ezek a műsorok nyugodtan készüljenek csak tovább, a stáb keressen sok zsetont, a nézők süllyedjenek a sültkrumpli iq-jának szintjére, sebaj! Egyszer élünk!

De … kérdem alássan, engem, előfizetőt, miért büntetnek? Én azért perkálom a havi díjamat, hogy bámulhassam a dobozt, ha úgy tetszik. Ráadásul ne csak kívülről, hanem adással együtt. Mert műsorért fizetek, nem pedig reklámért, vagy mit tudom én, mire gondol az a magasságos ORTT.
Ha az egyik produkció nem üti meg azt a szintet, amit az én szürkeállományom elbír, akkor a pénzemért a készülékemet egyedül nekem és csak nekem áll jogomban elsötétíteni. Legalábbis én így tartanám korrektnek.
Ha egy műsor vétkezik bizonyosfajta előírások ellen, akkor büntesse a fennhatósága azt a blokkot és az a műsor ne kerülhessen adásba egy ideig. Amikor pedig gazda-kanálisa vétkes, akkor – ha már pénzbüntetésben nem gondolkodnak –, hát vegyék el az amúgy is rám (nézőre) erőltetett reklámidőt. Különben is, a reklámokért nekem kellene térítést kapnom, mert én (az előfizető), nem arra adom a pénzem.

Vagy rosszul gondolom???
 

4 komment

Címkék: bakker mondd a magadét

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr591253831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kricsa 2009.07.22. 15:14:31

Nem gondolod rosszul.
Én pl. jó ideje meghozam a döntést, hogy nem nézem őket...
Mondjuk a jelzett időben reklámot se tudnak adni, így bevételkiesés.
Szerintem jobb lenne vagy a pénzbünti vagy mondjuk pár hónapig ne engedjék az adott műsort futni.... (vagy mindkettőt)így a keiső műsoridőt hátha valami jobbal pótólják :))))

hacsaturján 2009.07.22. 17:28:38

asszem, mint törzs mónikasó néző mostan politikai fejtegetésbe fogok bocsátkozni, miszerint úgy alítom, hogy nemzetünk keserves morális állapottyáért egyenesen a mónika és a barát józsi a felelősök, ellenben én, mint bülbülszavú ókonzervatív nem nézek echo tévét meg xxl-t se, hiszen a fekete lik ezekhez a csatornákhoz képest maga a fölvilágosodás, amibe úgy csöppenik az ember gyereke, hogy még nem is bűntetik érte és ha jobban mögéjenézünk a történéseknek, hát eb ura fakó!

hacsaturján 2009.07.22. 17:30:56

aszt a szalai úrhölgyet illetően pedig alaposan megváltozott a véleményem könyves kálmánról is, azazhogy monnyon le őfelsége!

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2009.09.03. 10:51:01

Ha belegondolok, teljesen igazad van. Szerencsére engem nem érint a dolog, lévén másfél éve nincs tévém. :)
süti beállítások módosítása