HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Viccből vaddisznóagyarat kapott altatásban

2007.07.31. 18:27 rokica

Beperelte főnökét egy fogorvosi asszisztens, mert az tréfából vaddisznóagyart mintázó fogakat készített neki fogpótlás helyett, míg a nő altatásban feküdt. A fogorvost végül nem marasztalta el a bíróság. Feltehetően azért, mert mire kollégája felébredt kivette a pótlást.

 

A washington állambeli Auburnben dolgozó fogász asszisztensének fogpótlásra volt szüksége. Az orvos elaltatta a nőt, vaddisznóagyart épített a szájába, lefényképezte, majd kivette az agyarakat és rendesen elvégezte a beavatkozást. A fotókat nem mutatta meg a nőnek, munkatársa csak később látta a felvételeket, mikor kollégái nevetve átadták neki a képeket egy születésnapi bulin.
A nő családja egyébként disznókat tenyészt a farmján, és ezt gyakran említette munkahelyén. A fogorvos feltehetően ezért döntött úgy, hogy megvicceli munkatársnőjét. A tréfa rosszul sült el: a nő beperelte főnökét, akit végül felmentettek.
(Forrás: Hírextra)

Csak annyit kérdeznék, hogy ha egy orvos altatásban magáévá teszi, esetleg perverz játékokra használja a pacienseit, akkor nem marasztalható el, mert mire azok fölébrednek már „kiveszi”? A jó édesanyját az ilyen orvosnak és a jó édesanyját az ilyen bíróságnak.

2 komment · 1 trackback

Címkék: bakker

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr61129375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: bitcoin mining 2018.02.03. 06:22:24

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.08.01. 08:30:20

Á, Amerika már annyira szabad ország, hogy ott mindent szabad. Betegek azok...
Nem tudom, hogy a mikrohullámos sztori igaz-e. Mármint valaki mikróban szárította a macskáját, és szerencsétlen cica kifordult magából. Erre a hülye beperelte a gyártót, és nyert, mert a gyártó nem írta rá, hogy macskát ne száríts benne. Tényleg betegek azok.

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2007.08.01. 14:28:39

Azért bennem felvet további kérdéseket is a dolog. Nevezetesen, hogy kiszolgáltatott helyzetemben – esetleg öntudatlan állapotban – készíthetők-e rólam fotók? Egyáltalán fényképezhet-e engem bárki műtét (orvosi vizsgálat, bármiféle belém avatkozás) közben a beleegyezésem nélkül? Hol van ilyenkor a személyiségi-, illetőleg betegjog?
Tudom, hogy az amerikaiak nagytöbbségükben síkbuta seggfejek. Azonban az imbecil stupidok közt a kevésbé azok a törvényhozók és a törvény őrei. Nem? Ők azok, akinek ilyen helyzetben ítélkezni kell – és ők felmentenek? Érdekes, hogy ha például azt mondod egy nő jelenlétében a munkahelyeden, hogy „cici”, akkor leperelik a gatyádat rólad szexuális zaklatásért. Amerika. Ez maga a jelző. Egy etalon. A nihilé.
süti beállítások módosítása