HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az elnyomott proletár

2007.09.19. 07:11 rokica

"Hogy Orbán elég erőtlen beszédet mondott hazugságértékelő címén, arról most nem beszélek, meg arról sem, hogy az viszont nagyon jó, hogy tartalmilag olyat, amilyet egy politikusnak, egy párt elnökének kell.
...
Itt van, kérem, a Fidesz új programjának gerince, most már szép, egészséges, virtigli baloldali, sőt szocialista programé.
...
Meg persze arra sem én jöttem rá, hogy Orbán már Kádár…de nincs ezzel semmi bajom, egy európai értelemben vett, hiteles baloldali pártra legalább olyan égető szükség van a hazában, mint egy európai értelemben vett, hiteles jobboldali pártra.
...
akkor kaptam föl a fejem, amikor azt mondta Magyarország következő miniszterelnöke, hogy "Battonyától Nemesmedvesig."
Battonyától Nemesmedvesig a Szovjet Vörös Hadsereg hadműveletei tartottak.
És bizony kultusza volt a szocializmusban a két helynek, főleg a Kádár-rendszerben. Ünnepség Battonyán, ünnepség meg tank Nemesmedvesen, volt valami gyalogtúra is a két település között. És a Nagy Imre temetésén kommunistázó Vitya most ehhez a képhez nyúlt! Óriási. Nem lehet véletlen."

http://index.hu/velemeny/glossza/bttnynmsmdvs/#more

  Fel vörösök, proletárok,
  Csillagosok, katonák,
  Nagy munka vár ma reátok,
  Állnak még a paloták.

  Királyok, hercegek, grófok,
  Naplopók és burzsoák,
  Reszkessetek, mert feltámad
  Az elnyomott proletár.

 

 

1 komment

Címkék: mondd a magadét

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr10170088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hacsaturján 2007.09.20. 10:26:41

A TASSZ közleménye szerint Kádár elvtárs tetemét valójában nem ellopták, hanem ő maga támadt fel és Orbán Viktor képében kísért a rendszerváltott Magyarországon. A KGB nyelvészei szoros megfigyelés alatt tartják O.V. elvtársat, hogy dakota közmondásnak álcázva mikor süti el a "krumplileves legyen krumplileves" örökbecsűt, hozzátéve természetesen, hogy a rabló Gyurcsány pedig dögöljön éhen.
süti beállítások módosítása