HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lánclevelek küldőinek tanfolyama

2007.10.03. 13:57 rokica

Innen üzenem minden kedves feladómnak, hogy a láncleveleiket NEM KÜLDÖM TOVÁBB (kockáztatva a virtuális szemmel verést), sőt, még csak meg sem nyitom. Plánesőt! Azt pedig jobb, ha nem tudják, mi mindent gondolok olyankor, amikor ilyesmit kapok tőlük. Pedig - gondolom - a felmenő ági rokonságuk egyáltalán nem tehet róla.

Kérek mindenkit, tiszteljen meg azzal, hogy ennél értelmesebbnek tekint. Ha pedig végképp nem megy, akkor azért ne küldjön nekem, mert meg sem érdemlem, hogy bármekkora szerencséhez juthassak a segítségükkel! Mellékelten megjegyezném, hogy az én anyukám sem tehet semmiről.

Ez a lap azért készült, mert úgy gondoltam: nem elég az, ha megmondjuk a hülyéknek hogy hülyék, hanem el kell őket indítani az okosak felé vezető úton.
Ebből már láthatod, hogy a szerénység minden szikrája nélkül magamat veled szemben (akinek valószínűleg javasoltam e lap megtekintését) okosnak tartom. (Nyilván kivétel ez alól azon okosok köre, akik azért nézik ezt a lapot, hogy további hülyéket küldhessenek ide okosodni.)
***
Egy értelmes embert (Homo sapiens) nyilván nem lehet arra rávenni, hogy egy tökéletesen értéktelen, információt nem tartalmazó levelet több tíz-száz-ezer példányban sokszorosítson... Ezért ezek a levelek a hülyéket (Homo Debilis) használják sokszorosító közegként.
A hülyék egyszerű emberszabású lények. Fő jellemzőjük, hogy nem gondolkodnak. Ha kapnak egy levelet, amiben megtalálható az a szöveg, hogy "ha továbbküldöd 13 ismerősödnek 3 napon belül, akkor téged nagy szerencse fog érni". Akkor - dacára annak, amit elvárnánk, hogy elkezdjen azon gondolkodni, hogy a levelet vajon ki írta, milyen célból, és mennyire hiteles az ami le van írva - nyilván boldog, bárgyú mosollyal fogja a megadott számban továbbküldeni fűnek-fának és réveteg pillantásokkal fogja lesni a beígért örömet.
***
Természetesen számtalan módszer van a hülyék sokszorosítási képességeinek felébresztésére, a lényeg, hogy a levél elolvasása után még három agysejt együttes használatával se legyen eldönthető, hogy a levél egyetlen célja, hogy a hülyék azt sokszorosítsák.

Fejtágítás bővebben:
http://yikes.tolna.net/hoax/

Szólj hozzá!

Címkék: technika

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr13184636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása