HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Vidióta

2007.11.29. 05:29 rokica

Tegnap este könnyesre nevettem magam, amikor pár videót megnéztünk.

Íme, az egyik csúcs: http://www.indavideo.hu/video/Balazs-show

Aztán mélyen el is gondolkodtattak a látottak. Mert az nagyon mulatságos, hogy ilyenkor „békeidőben” emberek milyen módon képesek kifordulni magukból még széles publikum előtt is, ám mi lehet akkor, amikor ezek esetleg korlátlan (árja) hatalmat kapnak a kezükbe?
És a Földön hány és hány ilyen ember él, valamint menyi azon területek száma, ahol az egyik „kiválasztott” kedve szerint, esetleg fegyverrel a kezében dönthet a másik sorsa felett?

5 komment

Címkék: video emberkert

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr74246258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.11.29. 08:46:30

Mondjuk állítólag a Balázssóban szoktak lenni színészek (is?), de azért durva.

Van Kazantszakisznak egy Magyarországon aránylag ismeretlen regénye Újra a kereszten címmel. Abban a pópa egyszer azon elmélkedik, hogy mennyi szenvedés van a világon, és ha neki isteni hatalma lenne, akkor ezt meg tudná változtatni. Aztán az elmélkedése során odáig jut, hogy kiket pusztítana el, és elsősorban persze a személyes ellenségeit...

rokica · http://www.rokica.blog.hu 2007.11.30. 07:11:43

Színészkedés? Megfordult az én fejemben is. Ám ebben az esetben rögtön elvetettem a gondolatot, mert ha így lenne, akkor bizony ez egy erősen Oscar-érett alakítás lenne, amit egy sosem látott színésznőtől nehéz elképzelni. Az ilyen fokú átéléshez meglehetős gyakorlat szükségeltetik. Vagy pedig a hölgy egy istenadta tehetség, akkor viszont már a műsor óta kellett volna róla többet hallanunk – szerintem. Inkább hajlok afelé, hogy ilyen emberek és indulatok márpedig vannak.

sünibaba · http://dosszie.blog.hu 2007.11.30. 17:16:55

Nem tudtam eldönteni, h sírjak v nevessek. Ez már olyan szitu, mikor elfordulok a képernyőtől, mert én érzem kínosan magam...
Viszont tanultam új frázist, \"agonizálni fognak lelkileg\", bár egyelőre nemtom, azt hogy kell.
Amúgy meg most vettem észre, h a No milk today 1.0 nem tőled származik, sebaj, attól még jó a blogod, nem is kicsit:)

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2007.12.01. 19:10:53

Kedves Sünibaba, köszönöm a dicséretet.

fox 2007.12.01. 19:26:51

Ezt valahol már láttam legalábbi azt az első egy percet, ameddig most is nézni tudtam, valaki már egyszer valahol beidézte. Hogy láttam, az azért érdekes, mert Balázssót még antropológiai vagy szociálpszichológiai kivánciságból is képtelen vagyok nézni, a fickótól fizikai undor fog el, a gesztusaitól, a szájmozgásától, a szövegeitől, pedig akkor még nem is tudtam, amit az ÉS pár hete megírt, hogy miket volt képes csinálni még RTL-es korszaka előtt. Műsornak eladni azt, ami emberek vadítását tűzi ki célul, na ilyet utoljára az USA aljacsatornáin láttam, de azóta biztos elterjedt szerte a világon. Szerintem még undorodási okból sem lenne szabad terjeszteni...
süti beállítások módosítása