HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

deja vu

2008.05.16. 12:25 rokica

A Danette Ízolimpia kampány során háromféle íz verseng a kegyeinkért. Szavazni lehet, melyik tetszik a legjobban.  Megrendezésében Egerszegi Krisztina nyújt segítséget nekünk.

A reklámfilm szövege a következő:
"Szavazzon, hogy megkóstolhassa!"

Nos, édes hölgyek és urak, bennem deja vu ködlött fel.
Nemrég volt egy népszavazás (és most igazán vonatkoztasson el – aki tud – attól, hogy Egérke a politikai jobboldal emblematikus figurája és a népszavazást is a jobboldal indította), de annak a folyamata, szinte copyja ennek a szlogennek.

Döntsön ... aztán majd megismerheti, hogy miről tette.
Bakker! Amikor a gyerekem kicsi volt, sosem engedtem annak a hisztinek, amikor egy számára addig ismeretlen ételről azt állította, hogy nem eszik belőle, mert nem szereti. Bár nem vagyok egy evéserőszakoló fajtájú anya (én is utálom a káposztás tésztát és a finomfőzeléket), de erre a szövegre nem voltam vevő. Először meg kellett kóstolnia, meg kellett ismerkednie vele, aztán, ha azt mondta, nem ízlik, akkor el lehetett takarítani az asztalról.

Ám, hogy először szavazz valamire, aztán majd megkóstolhatod…
Egérke elért sporteredményei előtt felejt hajtok. Aztán snitt. Színésznőnek nevetségesen silány. Ám még a legjobb figura is csak azt a szöveget adhatja elő, amit megír neki sokpézér’ egy erre szakosodott szakember. Ám, tessen mondani, nem lehetne a választó polgárt tévénézőt ennél többre értékelni?

Szólj hozzá!

Címkék: bakker ez mi ez? gasztromóka

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr16472373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása