HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az én megasztárom

2008.12.16. 09:36 rokica

 

https://www.youtube.com/watch?v=EfEJxvo8fXo
Elvis Costello Ő

https://www.youtube.com/watch?v=KooinrAZkEs
Ének az esőben

https://www.youtube.com/watch?v=OaM_Rlt2lgE
Bicska Maxi dala

Véleményem szerint a mostani, negyedik megasztár verseny a leghitványabb az eddigiek közül. Arról felesleges is vitát nyitni, hogy ripacska és rikácska, a két műsorvezető, úgy teszi a dolgát, mintha egy huszadrangú vurstli kikiáltói lennének, de a zsűri szakmaisága is erősen megkérdőjelezhető egy állítólagos énekverseny mibenlétéhez képest. Tisztelet az egy szem kivételnek, Fenyő Miklósnak, aki nem azzal foglalja el magát, hogy ajándékot, fülbevalókat osztogasson, önmagát fényezze (neki erre nincs szüksége), fellépő ruhát – amit amúgy nem az énekesek választanak ki maguknak – kritizáljon, hanem a hangra koncentrál.
Ebből pedig, ebben a szériában (bár megkockáztatom, az eddigieket is ideszámítva), Lakatos Krisztiáné magasan veri az összes többit.

A TV2 tisztességességét pedig inkább nem kommentálnám. Talán leginkább azért, mert erősen kétlem, van-e nekik olyanjuk egyáltalán?
 

4 komment

Címkék: zene mondd a magadét

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr42825700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2008.12.17. 21:37:58

Szia Rokica!

Es ez mind igy ahogy van, szorol szora igaz.
Bar en egyaltalan nem vagyok az a nagy Megasztar nezo, aki masrol sem tud aztan beszelni minthogy hany sms-t kuldott a hetvegen a kedvencere. Mondanam inkabb azt, hogy csak amolyan taviranyito kapcsolgato vagyok, es mivel szombat este igen nehezen talal maganak musort az ember (raadasul a nonemu egyen, aki velem egy haztartasban el :-D meg szereti is egy kicsit), kenytelen vagyok eccer-ecceg ranezni, hogy allnak a dolgok, ki hogy enekel.

Alapban az egeszet ott rontottak el, hogy mar az elejen latszott, hogy ez mar 0%-ban szol csak a tehetsegrol. Az egesz kimerult a media altal az evek soran tokejre fejlesztett hogyan huzzuk le a nezoket folyamatra, melyhez semmi mas nem kell, csak jo arcu emberek, lanyok kedvencei, 1-2 kiskoru, hazankbol kiragadott szomszedban elo honfitarsak.
Aztan lehet potyogni a betuket a mobilba, csorogtetni a megadott telefonszamot. Es amikor persze nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy azt a tv tarsasag elore eltervezte, hat lehet csalni, aztan azt mondani, hogy sajnaljuk, nem mi vagyuk a telefonos szolgaltatok, de egyebkent is tok jo ez igy, mert megy a hirveres, es ez is mimellettunk szol.
Ez pedig nemhogy gusztustalan, de egyenesen egy formedveny.

Friderikuszban is csalodnom kellett... elkurvult. Sajnos. Eszenyi... ugyancsak, pedig milyen egy frenetikus szineszno.
Eccer mindennek vegeszakad.

Kricsa 2008.12.20. 02:22:34

Kedves Rókica!

Nekem sajnos a hócipőm van tele a "megasztárokkal"!
Lassan rosszul vagyok tőlük... mondjuk nem ők hanem a "kedves" TV2 tehet róla...

www.youtube.com/watch?v=PBFG372HsW8

Üdv

Kricsa

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2008.12.23. 07:37:52

Off

Drága Rókica, szemlesütve, hogy megelőztél, de hálával szívemben jövök...

Köszönöm figyelmességed, és kívánok Neked, Nektek én is békés, örömökben, lelki szépségekben megélt Karácsonyt!
Szeretettel :
Hölgyválasz

rokica · http://rokica.blog.hu/ 2008.12.23. 20:47:57

Kedves Hölgyválasz, én is hasonló jókat kívánok Neked!
süti beállítások módosítása