HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Chlorophytum comosum, a dzsungelhangulat

2008.09.04. 18:00 rokica

Az USA űrügynökségének (NASA) kutatói szobanövényeken tesztelték, hogy milyen hatással vannak az adott helyiség levegőjére. Megdöbbentő tapasztalatot szereztek: egy csokros inda mindössze 24 óra alatt 96%-kal csökkentette a szoba CO tartalmát, míg az NO2 szint 99%-kal lett…

14 komment · 1 trackback

Címkék: csak úgy napiszösz

ennyi ...

2008.09.03. 06:27 rokica

Úgy érzem, átok ül rajtam (aki küldte, annak visszajár kamatostul, áfástul). Van, amit képtelen vagyok elsajátítani. Nagyon elfáradtam. Olyan, mintha kínait olvasnék visszafelé.Már csak egy megoldást ismerek: 

9 komment

Címkék: bakker

süti beállítások módosítása