HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mekkora állatok!?

2011.01.07. 07:23 rokica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izraeli kémnek ítélték a keselyűt, őrizetbe vették

 

Kémnek nyilvánítottak egy keselyűt Szaúd-Arábiában, és ennek megfelelően őrizetbe is vették. A madár pár nappal ezelőtt leszállt egy sivatagi településen, és a helybeliek észrevették, hogy műholdas jeladó van rajta. A kis készüléken a következő felirat áll: Tel-avivi Egyetem. Így aztán izraeli kémnek ítélték a keselyűt és cionista összeesküvésről kezdtek terjedni híresztelések a sivatagi királyságban.

 

Izraeli vadvédelmi szakemberek nevetségesnek tartják a vádat, és aggódnak, hogy keserű sors vár a keselyűre, súlyos büntetést kaphat Szaúd-Arábiában. A jeladó - mint mondják - csakis azért van rajta, hogy nyomon lehessen követni a madár útvonalát, továbbá hogy rögzítse repülési magasságát és sebességét. A keselyűfajt kihalás fenyegeti - ezért a fokozott figyelem iránta.

 

Decemberben egyébként Egyiptom vádolta Izrael titkosszolgálatát azzal, hogy emberevő cápát szabadított el leghíresebb üdülőhelyének strandja közelében - jegyezte meg a BBC brit sajtóorgánum.

(Forrás: ATV.hu)
 

 

2 komment

Címkék: bakker olvastam valahol

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr502566809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása