HTML

Új rendszabály

A blog.hu úgy döntött, hogy innentől kezdve „Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek”. Nos, nemcsak ebben a blogban, hanem az összesben, amit ők üzemeltetnek. Ez nem az én döntésem volt, nem tiltottam ki senkit, készen kaptam a szabályt. Sajnálom, mert így belterjessé vált a dolog, csak az itt blogolókkal szólhatunk egymáshoz. Állítólag biztonsági szempontokat vettek figyelembe. Persze, bárki, bármilyen néven és címen lehet felhasználó, regisztrálhat egy nicket (akár naponta másikat) és akkortól szabad a pálya. Csakhogy az emberek többsége nem szeret bíbelődni. Összegezve: én kérek elnézést!

akció-reakció

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egy maflás nem olyan nagy dolog …

2008.02.15. 17:45 rokica

A lepusztuló állami vagyon és a vezetők luxusautóinak éles kontrasztját jól példázta az Andrássy 66. szám előtt éppen leálló fekete S-osztályú Mercedes-Benz. A luxusautó természetesen a járdán parkolt. Miközben a totálokat készítették a stábnak feltűnt, hogy mozgássérült igazolvány figyel ki a Merci szélvédője mögül. Gondolták közelebb mennek, vágóképeket rögzítenek egy későbbi, parkolási visszaélésekről szóló anyaghoz is. A Magyar Televízió stábja nem rejtett-, vagy kézi kamerával dolgozott: mind a riporter, mind az operatőr viselte az MTV kitűzőjét, statívot használtak, látszott, hogy a köz érdekében dolgoznak a nyílt utcán.
Miközben az autót filmezték, valaki kiüvöltött a 66-os szám egyik emeleti ablakából, hogy azonnal kotródjanak el a kocsijától. Ezt követően az épületből kijött egy jól öltözött, biztonsági őrnek látszó személy, aki normális hangnemben közölte az újságírókkal, hogy hagyják abba a filmezést és távozzanak. Szó-szót követett, de az udvarias megbeszélés határait nem lépték túl. Nem úgy a Merci gazdája, aki kirohant az épületből, és jónapot helyett minősíthetetlen módon kezdett el káromkodni – „állítsátok le a kamerát, vagy szétbaszom a fejedet” – ezzel indított. Ezután kétszer megpróbálta lerántani a kamerát az operatőr válláról. Az operatőr megnyomta a felvevő gombot és az egész támadást rögzítette.

 

Folytatás a cikkben:

http://hvg.hu/cegauto.fokusz/20080215_megtamadtak_mtv_stabjat_mav_abe.aspx

No comment

Szólj hozzá!

Címkék: napiszösz bakker

A bejegyzés trackback címe:

https://rokica.blog.hu/api/trackback/id/tr50340235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása